Rok 2011

16.07.2013 22:04

Výroční valná hromada

 

2. ročník v petanque

 

Slavnostní předání zásahového vozidla LIAZ CAS 25 2500/400 S2Z

     V pátek 28. 10. 2011 starosta Bohdalova Bc. Arnošt Juda slavnostně předal JSDH v Bohdalově repasované zásahové vozidlo LIAZ CAS 25 2500/400 S2Z. Předání vozidla, které bylo vysvěceno správcem místní farnosti p. Miroslavem Kazíkem se zúčastnili zastupitelé městyse Bohdalov, ředitel územního odboru HZS kraje Vysočina ve Žďáře nad Sázavou plk. Milan Bělík, velitel stanice HZS kraje Vysočina ve Žďáře nad Sázavou mjr. Miroslav Sláma, Andrzej Przybyla - zástupce vujta z gminy Koscian  v Polsku, Roman Podgórski -  ředitel gymnázia ve Starých Oborzyskach v Polsku, se kterými drží náš sbor i obec družbu, dále pak Mgr. Jitka Fejtová - zástupkyně ředitelky ZŠ a MŠ v Bohdalově a zástupci hasičů z Pokojova, Nového Veselí, Sázavy, Újezda, Bohdalova (okres Svitavy) a Starych Oborzysk v Polsku. Velitel JSDH v Bohdalově br. Jiří Klimeš seznámil přítomné s technikou, kterou měli místní hasiči k dispozici od svého založení od roku 1873 až dosud. Dále poděkoval všem hasičům za odvedenou práci při renovaci vozidla, na které odpracovali celkem 797 hodin. Sponzorům za jejich finanční pomoc především AGRASu a.s. Bohdalov a také městysi Bohdalov.

* foto na Předání CAS JSDHO Bohdalov

 

Čarodějnice

 

Masopustní průvod

 V sobotu 5. 3. 2011 uspořádal náš sbor tradiční masopustní průvod, který prošel naší obcí. Vše proběhlo za hojné účasti masek s doprovodem muzikantů. Všem zúčastněným patří poděkování.

* foto na Masopust 2011

 

Hasičský bál

     V sobotu 29. 1. 2011 uspořádal náš sbor tradiční Hasičský bál. K tanci a poslechu hrála skupina Pohoda. Jako již vloni, bylo připraveno předtančení dětského tanečního kroužku pod vedením sl. Prokopové. Našeho pozvání využilo asi 180 hostů a naši přátelé z Bohdalova (SY). Nálada na plese byla tradičně výborná, díky našim sponzorům byla připravena bohatá tombola za což jim patří poděkování.