Rok 2015

13.07.2015 07:32

Podzimní kolo hry PLAMEN

     V sobotu 10. 10. 2015 se ve Svratce uskutečnila podzimní část hry Plamen a soutěže dorostu. V Plamenu se nám podařilo složit družstvo starších i mladších žáků. Naše počty rozšířili ještě mladí hasiči SDH Chroustov, kteří po kratší odmlce opět složili soutěžní družstvo, takže k dopravě bylo využito autobusu p. Havlíčka v Pavlova. Za zajištění autobusu děkujeme. Mladí hasiči absolvovali závod požárnické všestrannosti. V kategorii mladších jsme obsadili 15. místo z 32 kolektivů, což je od dětí, které byly na soutěži vůbec poprvé výborné umístění. V kategorii starších jsme obsadili také 15. místo opět z 32 kolektivů, což naopak mohlo být lepší. Chroustov obsadil 27. místo. Odpoledne proběhl branný závod dorostu. Zde jsme postavili jednu hlídku dorostenců a jednu hlídku smíšenou. Dorostenci obsadili 3. místo ze 4, smíšené pak 4. místo z 10 družstev. Tady je to solidní umístění. O konečném umístění se rozhodne až v závěrečném jarním kole.

 

 

Výlet na hrad Pernštejn

     20. 6. 2015 vedoucí mládeže upořádali pro děti, které se zúčastnili, 30. 5. 2015 okresního kola hry PLAMEN v Hamrech nad Sázavou výlet na hrad Pernštejn. Trošku ho sice pokazilo počasí, ale to nemělo vliv na dobrou náladu všech účastníků.

 

Srandamač Hamry nad Sázavou

     V sobotu 20. 6. 2015 se zúčastnilo družstvo mladých hasičů Srandamače Mladých hasičů v požárnim útoku, který uspořádal Sbor dobrovolných hasičů v Hamrech nad Sázavou. Soutěž byla zahájena večer a pokračovala až do nočních hodin. Našemu družstvu se podařilo umístit ve veliké konkurenci na 12. místě. I přes tento výsledek panovala v družstvu dobrá nálada, kterou mohlo pokazit pouze nepřízeň počasí. Do budoucna přejeme mladým hasičům hodně zdaru a vylepšení výsledků.

Výsledky Srandamač Hamry nad Sázavou

 

PLAMEN žáci

     30. 5. 2015 proběhlo v Hamrech nad Sázavou okresní kolo hry PLAMEN. Náš sbor reprezentovalo družstvo starších žáků, které obsadilo vynikající 8. místo ve veliké konkurenci.

Výsledky okresní kolo hry PLAMEN žáci

* foto na Plamen Hamry nad Sázavou

 

PLAMEN dorost

    V sobotu 23. 5. 2015 se zúčastnilo naše družstvo dorostu kola hry PLAMEN, které se konalo ve Velkém Meziříčí.