Rok 2018

02.01.2018 20:41

Srandamač Hamry nad Sázavou

     23. 6. 2018 naši mladí hasiči vyjeli na Srandamač do Hamrů nad Sázavou. I když celý den nám počasí nepřálo, nikoho to neodradilo, aby předvedli skvělé výsledky. Mladší hasiči „bažanti" se umístili na konečném 7. místě a starší žáci „mazáci" dovezli nádherné 2. místo. Všem gratulujeme a budeme se těšit na další krásné výsledky.

 

 

Jarní kolo soutěže dorostu Bystřice nad Pernštejnem

     V sobotu 26. 5. 2018 vyjelo družstvo dorostenců na soutěž do Bystřice nad Pernštejnem. Navazovali na výsledek z podzimní části. Celá soutěž byla pro dorostence zábavná a zároveň i poučná pro další roky. Dorostenci se v kategorii smíšených družstev umístili na konečném 5. místě. Děkujeme za podporu a již se těšíme na další soutěže.

 
 

Jarní kolo mládeže hry Plamen - Lavičky

     V sobotu 19. 5. 2018 se naši mladí hasiči zúčastnili jarního kola hry Plamen v Lavičkách. Kromě tří jarních disciplín je také čekala štafeta požárních dvojic a štafeta 4x60 metrů, tyto dvě disciplíny byly přesunuty na jaro, kvůli nepříznivému počasí z podzimní části. Bohužel jim štěstěna nepřála a obsadili konečné 18. místo. Všem, kteří se na výkonu podíleli, děkujeme a těšíme se na další výsledky mladých hasičů.

 
 

Srandamač Hamry nad Sázavou