Rok 2019

17.01.2019 01:00

Podzimní kolo hry Plamen - Mostiště

     5. 10. 2019 se konalo podzimní kolo soutěže hry Plamen, kde naši mladí hasiči mohli zúročit své znalosti a dovednosti, které si osvojili během tréninků. Letošní rok za Bohdalov odjížděli do Mostiště mladší a starší hasiči a odpoledne smíšené družstvo dorostenců a dva jednotlivci.
   Bohužel celý den pršelo a z tohoto důvodu byly disciplíny podzimního kola přesunuty na jarní část soutěže. Běžel se pouze branný závod, jehož trať vedla lesem.
   V kategorii mladší startovalo naše družstvo mezi prvními, někteří tuto soutěž absolvovali poprvé, tak na nich byla znát lehká nervozita. Celkově obsadili 19. místo. Družstva starších běžela delší trať, na které se umístili na 25. místě.
   V odpoledních hodinách soutěž pokračovala kategorií dorostu, kde družstva soutěžila pouze v branném závodě. Jako první z našich, vyběhlo smíšené družstvo, které obsadilo 5. místo.
   Po odběhnutí všech družstev, přišla na řadu soutěž jednotlivců, kde startovala Zuzana Klimešová, která skončila na 6. místě a Jakub Hudeček, který předvedl skvělý výkon a umístil se suverénně na 1. místě.

Výsledky podzimního kola hry Plamen 2019 - 2020
Výsledky podzimního kola soutěže dorostu 2019 - 2020

 

* foto na Plamen - Mostiště 2019 podzim

 

 

Krajské kolo dorostu Chotěboř

    Krajské kolo dorostu se konalo v neděli 9. 6. 2019 v Chotěboři. Vyjeli jsme v brzkých ranních hodinách, abychom se stihli prezentovat. V Chotěboři bylo mnoho dorostenců i dorostenek, kteří byli připraveni ze sebe vydat to nejlepší, co v nich je. Všechny čekal test, poté běh 100m s překážkami a na závěr dvojboj jednotlivců. Konečné výsledky soutěžících byli v rozdílech sekund či setinách. Kubovi se povedl husarský kousek a dokázal se umístit na skvělém 2. místě. Všichni jsme byli ve veliké euforii a nadšení, že jsme mohli domů dovést další pohár s medailí. Kubovi moc gratulujeme a přejeme mnoho sil pro další krásné výsledky.

 

 

Jarní kolo soutěže dorostu Bobrová

     O týden později 25. 5. 2019 se vydalo změřit své síly smíšené družstvo dorostenců a jednotlivec Jakub Hudeček do Bobrové. Družstvu se podzim moc nepovedl, i přes jarní snažení a kolapsy, si výsledek moc nevylepšili a odvezli si 4. místo. Náš jednotlivec Jakub Hudeček si velice dobře vedl již na podzimním kole. V Bobrové se mu též dařilo, a umístil se na vynikajícím 2. místě, ze kterého postoupil do krajského kola soutěže dorostenců v hasičském sportu do Chotěboře.

 

 

Jarní kolo mládeže hry Plamen - Jámy

     V měsíci květnu naši mladí hasiči vyjeli na jarní soutěže, kde se pokoušeli vylepšit výsledky z podzimních částí soutěží. 18. 5. 2019 se vydali naši nejmladší hasiči do Jam, kde pokračovala hra Plamen. I tentokrát soutěžili ve 3 disciplínách, a to v požárním útoku, požárním útoku CTIF a štafetě CTIF. Z podzimního kola si polepšili o několik příček vpřed a skončili na konečném 13. místě.

* foto na:

Krajské kolo dorostu - Chotěboř

Soutěž Bobrová - dorost

Jámy 2019 - Jarní kolo hry Plamen