Rok 2022

15.07.2022 10:00

Drakiáda

* foto Drakiáda
 
 

Podzimní kolo hry Plamen

    8. 10. jsme hostili na hasičském cvičišti podzimní kolo hry Plamen. Soutěže se zúčastnilo celkem 28 družstev mladších a 30 družstev starších. Soutěžilo se ve štafetě požárních dvojic a štafetě 4 x 60 m. Náš sbor reprezentovala dvě družstva mladších, která se umístila na 6. a 22. místě a jedno družstvo starších, které se umístilo na 21. místě. Soutěžícím blahopřejeme k jejich výkonům a děkujeme všem, kteří se zapojili a pomohli s organizací této akce.

Výsledky podzimního kola hry plamen 2022-2023

 

* foto na Podzimní kolo hry Plamen

 

 

Faraónský běh

    V sobotu 17. 9. proběhl ve Žďáře nad Sázavou 17. ročník Faraónského běhu na Zelenou Horu. Cílem tohoto běhu je, co nejrychleji vyběhnout 80 schodů vedoucích na Zelenou horu. Soutěžící jsou rozděleni do několika kategorií dle věku a pohlaví. Členové našeho sboru se umístili následovně: Martin Toman 1. místo, Matěj Hudeček 2. místo, Josef Vokoun 2. místo, Lenka Ratajová 3. místo, Filip Akrman 4. místo, Petr Králíček 4. místo, Jakub Hudeček 4. místo, Adéla Kališová 5. místo a Petr Peřina 8. místo. Všem soutěžícím gratulujeme.

* foto Faraónský běh

 

 

Soutěž v požárním útoku O pohár starosty obce Sázava

    V sobotu 9. 7. si naše mládež zpestřila své letní prázdniny soutěží v požárním útoku O pohár starosty obce Sázava.

    Na tuto soutěž jsme vyrazili s dětmi úplně poprvé a sestavili jsme dvě soutěžní družstva. Nadšení a bojovnost, kterou si držely už od počátku soutěže, jim zajistila umístění na bedně!

    Družstvo mladších vybojovalo skvělé 2. místo v konkurenci pěti družstev. Starší obsadili 3. místo z celkových šesti týmů.

    Gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci sboru!

 

* foto na O pohár starosty obce Sázava
 
 

Plamen - jarní kolo

    V sobotu 28. 5. se naše mládež zúčastnila již 50. ročníku jarního kola hry Plamen ve Velké Losenici. Soutěžilo se ve třech disciplínách: požární útok, požární útok CTIF a štafeta CTIF a cílem všech družstev bylo, vylepšit si své průběžné pořadí z podzimního kola.

    Družstvo mladších si své umístění vylepšilo díky velmi zdařilému požárnímu útoku. Umístilo se na krásném 15. místě z celkových 26 družstev. Družstvo starších vybojovalo 11. místo z 33 zúčastněných družstev. Obě družstva podala výborné výkony ve veliké konkurenci, proto jim patří naše gratulace.

 

* foto na Jarní kolo hry Plamen